Dünya şampiyonu Müşerref Özdemir'e DSP’den coşkulu karşılama

Dünya şampiyonu Müşerref Özdemir'e DSP’den coşkulu karşılama

Şili'de düzenlenen karate şampiyonasında dünya şampiyonu olan Müşerref Özdemir, memleketi Kemer ilçesinde törenle karşılandı.

Kemer belediyesindeki karşılama töreninde Belediye başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer’e Yerel Yönetimler Eşgüdüm Toplantısı yapmak üzere diğer DSP’li Belediye Başkanları ile gelmiş olan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal katılan coşkulu kalabalığa hitap etti. Törene, Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar araçlarıyla uzun bir konvoylar oluşturdu.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal konuşmasında, Kumite 47 kilo kategorisinde Karate Dünya Şampiyonu kızımız Müşerref Özdemir'e madalyasını taktık ve Kemerde coşkulu bir kalabalıkla kucakladık. Nice başarılı yarışmalarda Türk milletinin göğsünü kabartacağına inancım sonsuzdur. Alnından öpüyorum dedi.


Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise , Türkiye'yi temsil ederek şampiyon olan Türk Bayrağımızı dalgalandırmanın gururunu yaşamış ve bizlere yaşatmıştır. Evladımızı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Başarıların daim olsun dedi.

Google+ WhatsApp