Kategori : GÜNDEM

Bülent Arınç’tan U dönüşü!

Bülent Arınç’tan U dönüşü!

Bülent Arınç, "KHK faciadır" açıklaması için "Esefle karşıladım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Arınç, "Yanlış uygulamadan mağdur olanların çektiği ızdırabı anlatmak için kullandığım cümledir. Eğer bu cümleyi çıplak olarak alırsanız yanlış anlamalara götürecek bir cümle. Sayın Cumhurbaşkanımızın eleştiren konuşmasını saygıyla, takdirle karşılıyorum" dedi.

Akşener’e ‘montaja’ sert tepki

Akşener’e ‘montaja’ sert tepki

Didem Arslan Yılmaz'ın yönettiği programa katılan avukat Fatih Atalay, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in FETÖ lideri Fethullah Gülen'le fotoğrafının olduğunu ileri sürerek bir fotoğraf gösterdi. İlerleyen dakikalarda programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz düzeltmeyi canlı yayında söyledi ve fotoğrafın montaj olduğunu belirterek orijinalini gösterdi. Akşener'in basın danışmanı Mura

Fatih'teki skandalla ilgili soruşturma açıldı

Fatih'teki skandalla ilgili soruşturma açıldı

Fatih'te 4 kardeşin intiharı sonrası elektriklerin kesilmesiyle ilgili soruşturma açıldı. Konuyla ilgili EPDK'dan yapılan açıklamada ''BEDAŞ ve tedarik şirketi olan CK Boğaziçi EPSAŞ ile ilgili soruşturma sürecini başlattık. Derinlemesine araştıracağız ve kamu vicdanını yaralayan bu olayda dahli olanlara hak ettikleri cezayı vereceğiz” denildi.

Erdoğan: Bağdadi'nin çevresinden 13 kişiyi yakaladık

Erdoğan: Bağdadi'nin çevresinden 13 kişiyi yakaladık

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan'da Başbakan Victor Orban yaptığı ortak basın açıklamasında, ABD tarafından düzenlenen operasyonla öldürülen IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin çevresinden 13 kişinin yakalandığını belirterek "Eşini ablasını çevresini yakaladık" ifadelerini kullandı. Erdoğan, ''Şu anda cezaevlerimizde 1150'yi aşkın DEAŞ'lı var'' dedi.

İstenmeyen soyadı için son günler

İstenmeyen soyadı için son günler

Ad ve soyadlardaki yanlış yazımlar mahkeme kararı olmaksızın değiştirilmesi süreci devam ediyor. Bu süreçte 188 bin kişi soyadını değiştirdi. 74 bin kişi ise isminde değişiklik yaptı. Değiştirme süresi ise 3 Kasım 2019'da sona erecek.